Zomerstop bij voetbal of hockey? Of ben je het gewoon zat om niet te kunnen sporten? Doe dan mee aan de Zomer Challenge op Tennispark Marlot!

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van HLTC Marlot, voor jong en oud, waarbij je als volwaardig clublid vier maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Verder heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan georganiseerde clubevenementen zoals clinics en toss-avonden en bovendien heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het Zomer Challenge eindtoernooi.

Doe je ook mee?
Wij dagen je uit om binnen vier maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi. Doe je ook mee? Aarzel dan niet verder en schrijf je in via de website www.hltcmarlot.nl of neem voor meer informatie even contact met op met Fan Jacobus (070-4158318)

Zomer Challenge lidmaatschap Contributie
Senioren €  150,-
Studenten (voltijdstudie) €    90,-
Junioren (13 t/m 17 jaar) * €    90,-

Junioren (9 t/m 12 jaar) *

€    70,-
Mini’s (3 t/m 8 jaar) * €    30,-
   
   

* Peildatum bij vaststellen leeftijd is 1 januari

Klik hier om digitaal aan te melden!

Agenda

Laatste nieuws

De buitenbanen zijn gesloten

In verband met de herfs/winterachtige omstandigheden zijn de buitenbanen van het park tot komend voorjaar niet meer bespeelbaar.
08 December 2020 lees meer »

Maatregelen 19/11 Tennispark Marlot mbt coronavirus / COVID-19

Goed nieuws: Dubbelen en trainen met 4 personen mag weer vanaf donderdag 19 november a.s. Alle maatregelen die nog steeds strikt nageleefd moeten worden, zijn te lezen bij 'lees meer'!
18 November 2020 lees meer »

Afhaalmaaltijden bij Brasserie Marlot

Op veler verzoek verzorgt Brasserie Marlot afhaalmaaltijden. Kijk bij 'lees meer' en gebruik de link om te bestellen.
11 November 2020 lees meer »