Zomerstop bij voetbal of hockey? Of ben je het gewoon zat om niet te kunnen sporten? Doe dan mee aan de Zomer Challenge op Tennispark Marlot!

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van HLTC Marlot, voor jong en oud, waarbij je als volwaardig clublid vier maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Verder heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan georganiseerde clubevenementen zoals clinics en toss-avonden en bovendien heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het Zomer Challenge eindtoernooi.

Doe je ook mee?
Wij dagen je uit om binnen vier maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi. Doe je ook mee? Aarzel dan niet verder en schrijf je in via de website www.hltcmarlot.nl of neem voor meer informatie even contact met op met Fan Jacobus (070-4158318)

Zomer Challenge lidmaatschap Contributie
Senioren €  150,-
Studenten (voltijdstudie) €    90,-
Junioren (13 t/m 17 jaar) * €    90,-

Junioren (9 t/m 12 jaar) *

€    70,-
Mini’s (3 t/m 8 jaar) * €    30,-
   
   

* Peildatum bij vaststellen leeftijd is 1 januari

Klik hier om digitaal aan te melden!

Agenda

Laatste nieuws

Donderdagavond TOSS-avond op Tennispark Marlot

Met ingang van donderdag 18 juni organiseren we iedere donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur de TOSS-avond. Lekker ongedwongen partijtjes spelen met andere clubleden en na afloop even gezellig napraten. En wie weet ontmoet je een gezellige tennispartner om vaker mee af te spreken!
15 June 2020 lees meer »

Vergeet niet je ledenpas op te halen!

De leden van HLTC Marlot die de contributienota hebben voldaan kunnen de ledenpas afhalen aan de bar in het clubhuis. Ledenpassen zijn 2 jaar geldig dus als je in 2019 al een ledenpas hebt ontvangen dan is deze ook voor 2020 geldig.
15 June 2020 lees meer »

KNLTB ClubApp

Alle leden van HLTC Marlot kunnen nu gebruikmaken van KNLTB ClubApp voor het reserveren/afhangen van buitenbanen.
10 May 2020 lees meer »