Dankzij de mooie samenwerking met Van Hal Tennis is Tennispark Marlot weer aantrekkelijk geworden voor niet alleen jong en oud, maar vooral ook voor talentvolle spelers die op zoek zijn naar een frisse aanpak. Het doel van deze nieuwe aanpak is om Tennispark Marlot en de Tennisclub HLTC Marlot binnen de regio op een nieuwe frisse manier te profileren en aantrekkelijk te maken voor een breed publiek.

Van Hal Tennis wordt geleidt door Niels van Hal en Ferry Janmaat. Van Hal Tennis staat voor passie, motivatie, betrokkenheid en maatwerk voor iedereen van jong tot en met senior, beginner, gevorderd en toptennis. U kunt bij Niels en Ferry terecht voor alle denkbare tennislessen, van groepslessen tot privélessen. VNiels en Ferry luisteren graag naar de individuele wensen. Iedereen staat op een ander punt in zijn/haar tenniscarrière en heeft dan ook andere behoeften. In overleg komen jullie samen tot een plan om uw tennisspel te verbeteren.

Lesaanbod

Minitennis voor 4 tot 5 jaar

Een tennisprogramma voor de jongste kinderen. Hierbij wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de basismotoriek voor elke sport. Een veilige omgeving waarbij gewerkt wordt aan sociale vaardigheden, plezier hebben in sport en klaar te stomen voor de tennisbaan. Deze tennislessen worden gebracht naar een hele andere dimensie. Door in de belevingswereld te stappen van de jonge kinderen zorgt Minitennis ervoor dat er structuur, plezier en fantasie zit in elke les. 

Tenniskids 5 tot 12 jaar

Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende fases: Rood, Oranje en Groen. Het niveau gaat van Rood, Oranje en uiteindelijk naar Groen. Na Groen is een kind helemaal klaar om met de bekende gele bal op een hele baan te tennissen. Het doel van Tenniskids is om kinderen zo snel mogelijk het spel te laten spelen.

Jeugdtennis 13 t/m 17 jaar

Voor de jeugdspelers van 13 t/m 17 jaar heeft Van Hal Tennis voor alle niveaus tennistrainingen. Wij zullen samen jouw doelen vaststellen en behalen. Trainen op alle niveau’ s in groepen, duo of privé. Van Hal Tennis biedt het. Plezier staat bovenaan! Samen met de vereniging zullen er interne evenementen gehouden worden om deze spelers naast de baan iets extra’ s te bieden. Het doel is meer dan alleen tennisles te bieden maar een ontwikkeling die je je leven lang in positieve zin mee kunt nemen. 

Volwassenen

Volwassenen training ongeacht je niveau. Ben je een beginner, gevorderd, recreatief of wedstrijdtennisser? Van Hal Tennis biedt op elk niveau dezelfde kwaliteit training. Een team van gediplomeerde en ervaren leraren zullen samen met jou doelen maken om je niveau te verbeteren en vooral veel plezier te halen uit deze mooie sport. Alle soorten lessen zijn mogelijk van groepslessen tot privé-trainingen. Ons team zal er alles aan doen om jouw spel te verbeteren. In de groepslessen zullen de leraren rekening houden met de individuele doelen van de spelers.  Op verzoek is het mogelijk om video opnames te laten maken en te analyseren met de leraren. Naast het vaste technische arsenaal zullen de trainers bezig zijn met wedstrijdvoorbereiding zoals tactiek, mentaliteit en spelinzicht en voetenwerk. Met een lesmethode gemaakt door het team is het gegarandeerd dat plezier en niveau te combineren is om alles op een hoger niveau te brengen.

Privé en duo trainingen

Privé of in duo’s trainen biedt een goede mogelijkheid om nog dieper in te gaan op je eigen slagen en andere vaardigheden. Een meer individuele aanpak zorgt ervoor dat je spel net even dat extra zetje krijgt om de volgende stap te zetten. Privé en duo trainingen kunnen zowel in serie of als losse les afgenomen worden. Wil jij echt een stap maken op een van de gebieden van het tennis en dieper op de materie ingaan dan is een serie lessen het beste zodat we in overleg kunnen komen tot de juiste aanpak om jou spel naar een hoger plan te brengen. 

Lesdata

Voor de lesdata op Tennispark Marlot, klik hier https://www.vanhaltennis.nl/lesdata-tennispark-marlot/

 

 

 

Agenda

Laatste nieuws

Mooie plaatjes

We gaan de HLTC Marlot website binnenkort wat anders indelen. Daarom hebben we een aantal luchtfoto’s laten maken.
17 May 2021 lees meer »

Introductie actie

Om (nieuwe) tennissers te interesseren voor onze mooie club, start op 15 april een introductieactie.
17 May 2021 lees meer »

Nieuw bestuur

Afgelopen periode zijn we bezig geweest een nieuw bestuur samen te stellen.
17 May 2021 lees meer »