Marlot tennisweek (jeugd)


datum: 20 August 2018 tijd: 08.45 -10.00 uur

Na de succesvolle jeugd tennisweek van afgelopen maand organiseren we in de week van 20 t/m 24 augustus wederom de spectaculaire jeugd tennisweek op HLTC Marlot. Er zijn zelfs nog enkele plaatsen beschikbaar!

Niet alleen jeugdleden van HLTC Marlot, maar ook broertjes/zusjes en vriendjes/vriendinnetjes die geen lid zijn van HLTC Marlot, zijn van harte welkom om aan de tennisweek deel te nemen.

Wat kun je verwachten:

  • Heel veel tennis
  • Leuke avontuurlijke activiteiten op tennisgebied
  • Sport en spel activiteiten
  • Ontspanning met vriendjes en vriendinnetjes
  • Barbecue op donderdagavond
  • Een spannende overnachting.
  • En nog veel meer leuke activiteiten………

Voor wie?

Iedereen van 5 t/m 17 jaar (tennis ervaring is niet noodzakelijk)
Speciaal voor de allerkleinsten is er een aparte groep met een aangepast tenniskids programma zodat ook zij een geweldige en leerzame week kunnen beleven.

Wanneer?

De tennisweek begint op maandag 20 augustus en eindigt op vrijdag 24 augustus. Op maandag worden de kinderen om 08.45 uur verwacht om zich aan te melden.

De overnachting zal plaatsvinden op donderdagavond 23 augustus met een gezellige en lekkere barbecue. Voor de kinderen die niet blijven slapen is er op donderdagavond wel een leuk avondprogramma!

Let op! In verband met overnachting eindigt het programma van vrijdag 24 aug. voor iedereen om 10:00 uur.

 

Kosten?

€ 160,- p.p. incl. barbecue

Het inschrijfgeld dient contant betaald te worden bij inlevering van het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier kan ingeleverd worden bij Niels van Hal of in het Clubhuis aan de bar.

Aarzel niet en schrijf je meteen in voor deze leuke en leerzame jeugdtennisweek door contact op te nemen met Niels van Hal!

Met sportieve groet,

Niels van Hal
niels@burgersdijktennis.nl 
06-21837023