Algemene informatie

Tennispark HLTC Marlot en Burgersdijk Tennis.

Met ingang van 2017 is Tennispark Marlot een intensieve samenwerking aangegaan met Burgersdijk tennis! Het doel van deze samenwerking is om Tennispark Marlot en de tennisclub HLTC Marlot binnen de regio op een nieuwe frisse manier te profileren en aantrekkelijk te maken voor een breed publiek.

Burgersdijk tennis verzorgt momenteel tennislessen op 13 tennisparken in de regio. Tevens is Burgersdijk tennis gecertificeerd partner van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) voor het opleiden van talentvolle spelers t/m 18 jaar (onderbouw en bovenbouw).

Het parkmanagement (dagelijkse leiding) zal worden verzorgd door Fan Jacobus.

Voor vragen over de mogelijkheden om lid te worden, losse baanhuur of de organisatie van evenement op het park kunt u contact opnemen met Fan Jacobus (06-29544542)

 

Agenda

Laatste nieuws

Schrijf direct in voor indoor tennislessen

Om geïnteresseerden in een wintercursus in de hal van Tennispark Marlot beter te faciliteren kan vanaf heden direct worden ingeschreven via de website van HLTC Marlot. Rechtsboven in de grijze balk treft u de link naar het inschrijfformulier voor winterlessen.
08 August 2018 lees meer »

Ledenpassen voor zomerleden en ochtendleden nu verkrijgbaar

Vanaf zaterdag 11 augustus 2018 zijn de ledenpassen voor zomerleden en ochtendleden verkrijgbaar in het clubhuis aan de bar!
08 August 2018 lees meer »

Gratis rackettrekken op Tennispark Marlot

Met ingang van maandag 23 april op maandag- en vrijdagochtend van 10 tot 12 uur lekker ongedwongen partijtjes spelen met andere parkleden en na afloop even gezellig napraten. En wie weet ontmoet je een gezellige tennispartner om vaker mee af te spreken!
16 April 2018 lees meer »