Met ingang van 1 juni zijn we weer voor het publiek geopend. Tennispark Marlot biedt uitgebreide mogelijkheden om te lunchen of te dineren. In de recent gerenoveerde keuken van Brasserie Marlot staat Jorien Lengkeek achter de kachel en zet tot ieders tevredenheid de mooiste gerechten op tafel. Speciaal voor regelmatige bezoekers van het tennispark en direct omwonenden heeft Jorien begin juni een nieuwe menukaart gelanceerd.

 

In verband met de beperkende maatregelen vanwege het Covid-19 virus, is reserveren verplicht!

Naast lunch en diner biedt Tennispark Marlot ook volop mogelijkheden tot het organiseren van tennisgerelateerde feesten en partijen in combinatie met bijvoorbeeld een lunch, aangeklede borrel en/of diner in de vorm van een buffet of een BBQ.

Neem voor meer informatie contact op met Jorien Lengkeek of Fan Jacobus  070-4158318 / brasserie@hltcmarlot.nl

 

Agenda

Laatste nieuws

Donderdagavond TOSS-avond op Tennispark Marlot

Met ingang van donderdag 18 juni organiseren we iedere donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur de TOSS-avond. Lekker ongedwongen partijtjes spelen met andere clubleden en na afloop even gezellig napraten. En wie weet ontmoet je een gezellige tennispartner om vaker mee af te spreken!
15 June 2020 lees meer »

Vergeet niet je ledenpas op te halen!

De leden van HLTC Marlot die de contributienota hebben voldaan kunnen de ledenpas afhalen aan de bar in het clubhuis. Ledenpassen zijn 2 jaar geldig dus als je in 2019 al een ledenpas hebt ontvangen dan is deze ook voor 2020 geldig.
15 June 2020 lees meer »

KNLTB ClubApp

Alle leden van HLTC Marlot kunnen nu gebruikmaken van KNLTB ClubApp voor het reserveren/afhangen van buitenbanen.
10 May 2020 lees meer »