Helaas is het clubhuis ivm de COVID-19 maatregelen gesloten voor publiek. Maar dat wil niet zeggen dat u niet kunt genieten van de overheerlijke maaltijden van Brasserie Marlot!

Met ingang van 26 oktober is Brasserie Marlot gestart met een afhaalfaciliteit.

Door te bestellen via www.brasseriemarlot.nl kunt u op de afgesproken tijd uw bestelling ophalen om vervolgens thuis te genieten van een overheerlijke maaltijd van Brasserie Marlot. Bellen kan natuurlijk ook (070-4158318).

 

 

 

Agenda

Laatste nieuws

Contributienota's HLTC Marlot

De contributienota's voor 2021 zijn inmiddels verstuurd naar alle leden De KNLTB-ledenpas (is voor seizoen 2021 dezelfde ledenpas die de leden de het afgelopen jaar hebben kunnen gebruiken). De passen worden automatisch geactiveerd voor het afhangsysteem zodra het verschuldigde bedrag is bijgeschreven op de rekening.
10 February 2021 lees meer »

Bestuurswisseling HLTC Marlot

Tijdens de ALV van donderdag 4 maart jl. die ivm Covid-19 werd gehouden in de vorm van een Zoom-meeting, heeft Alfred van der Giessen de voorzittershamer overgedragen aan Koen Holtring en heeft Ria Eding de rol van penningmeester op zich genomen. De functie van secretaris is momenteel nog vacant.
10 February 2021 lees meer »

De buitenbanen zijn gesloten

In verband met de herfs/winterachtige omstandigheden zijn de buitenbanen van het park tot komend voorjaar niet meer bespeelbaar.
08 December 2020 lees meer »